Sappie Surf - Rik op het Veld

Home

Welkom op het zakelijke deel van de website van Rik Op het Veld.

Rik is een sport professional met een ruime ervaring heeft als topsporter. Hij combineerde topsport met succesvol met zijn studie. Dit resulteerde onder meer in een Wereld Kampioenschap in 2006 en het afronden van een Master Organization Studies.

Sport heeft Rik in zijn leven altijd de mogelijkheid gegeven zichzelf uit te dagen. Het voortdurend met succes verleggen van zijn persoonlijke grenzen gaf en geeft kwaliteit aan zijn leven. De deelname aan de Coolangatta Gold was niet alleen een levenservaring maar ook het realiseren van iets dat oorspronkelijk niet mogelijk leek.

Het is zijn ambitie mensen en organisaties vooruit te helpen, sport is daarin een middel. Zijn stijl is mensen te prikkelen. Uitgaande van realistisch en gezamenlijk vastgestelde doelen mensen te prikkelen tot het leveren van maximale prestaties. Prestaties waarop de persoon, het team, de organisatie trots kan zijn maar ook een duurzame uitwerking heeft in het zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Rik is praktisch creatief, denkt ‘out-of-the box’, maar wel op een manier die past bij de situatie. Activiteiten buiten zijn comfortzone brengen het beste in hem naar voren. Hierin ligt dan ook zijn kracht om mensen via sport te ontwikkelen.

Via zijn bedrijf Sappie Surf geeft hij geeft mensen de mogelijkheid middels sport hun grenzen te verleggen. Om binnen de mogelijkheden en onmogelijkheden het maximale te presteren. Om binnen deze context de comfortzone van beperkende overtuigingen in de praktijk te overwinnen.

Sappie Surf begeleidt sporters, verzorgt clinics en groepslessen, organiseert sport-events.